torsdag den 5. maj 2011

Hallo, er der nogen?

Det er altså ikke fordi jeg har besluttet mig for at holde op med at blogge, jeg har bare meget travlt for tiden og når jeg sætter mig ned i sofaen, så er der ikke mere hjerne tilbage til at skrive et indlæg. Jeg savner at blogge, men jeg lærer en masse spændende ting for tiden, så det er ikke helt skidt. Jeg har aldrig ment, at jeg skyldte nogen, hvad denne blog angår, men jeg er ret ked af, jeg ikke har svaret på kommentare, det må I undskylde, jeg ser på dem når der er lidt mere tid. Billedet er fra i går med special guest star (Ajax), vi var på vej op til mine forældre for at spise og så skulle jeg lige aflevere ajaxen til min mor, vi havde lånt den fornylig (det var hurtigere end at løbe i fakta), men nu har vi en selv ;) Jeg har gjort nogle fine køb forlyligt, dem håber jeg, at jeg kan vise i morgen, om lidt kommer ugens budgetfund.

5 kommentarer:

 1. Jeg elsker du nu har gården som baggrund på dine billeder !!

  SvarSlet
 2. Pernille: ja, det er også lidt nemmere at overvinde genertheden :)

  SvarSlet
 3. Den halskæde er virkelig fin !!

  Nesta,
  http://neonstars.blogspot.com/
  _

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.