torsdag den 5. maj 2011

Ugens budgetfund: Pudder parka

Yay, ugens budgetfund! Det er jo en af mine favortitter, og denne uge er det en fin pudder parka fra Dorothy Perkins. Og guderne må vide at parka ville have været rart at have de senete par dage, ellers er den jo super til kølige sommeraftener. Den er sat ned til £15, men men men pt har Dorothy Perkins 20% studierabat og du skal bare udfylde lidt data her (som du evt selv kan finde på) og så er der rabat- Det betyder at jakken kommer ned på kun £12. Finde parkaen her.

Forresten er der yderligere 15% rabat på sko, tasker og tilbehør med koden DPBDAY15 (og ja man kan få både studierabat OG de 15%)

Billede fra dorothyperkins.com


3 kommentarer:

 1. Ej hvor er den bare fin... Og billig tilmed... :-) Elsker nude.... :-)
  Kh Maria

  SvarSlet
 2. Hvor er den fin, og dejlig billig!

  SvarSlet
 3. er pt. vild med farven pudder og den ser super fin ud.

  /Chau
  http://thetigerakachau.blogspot.com/

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.