søndag den 8. maj 2011

Gårsdagens detaljer

Jeg har på fornemmelsen, at denne sommer virkelig kommer til at stå i maxikjolernes tegn for mit vedkommende, den nyeste i klædeskabet kan I ane her på billedet. I går var den sat sammen med røde og brune detaljer, hvilket jeg synes fungere ret godt. Den røde armbånd i læder er også nyt og fra H&M, jeg er virkelig på jagt efter farverige smykker for tiden, faktisk tror jeg bare, jeg er på jagt efter alt, hvad der minder mig om sommer, men hvem kan bebrejde mig?

3 kommentarer:

 1. Ja jeg kan i hvert fald ikke bebrejde dig noget jeg selv gør ;)

  Forøvrigt, tak for tippet om den lyserøde parka fra Dorothy Perkins - der er én på vej til mig 'as we write' :D

  SvarSlet
 2. Ingen :) Jeg vil også bare gerne have fulltime sommer NU! :)

  SvarSlet
 3. Den maxikjole er så fin, og så elsker jeg altså at du har kombineret den med rød - det ser super godt ud!

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.