lørdag den 16. april 2011

Travlhed

Hov det blev lidt langt, den korte udgave er, at jeg har haft travlt med nye spændende kurser på uni, min kæreste har fået job, og så er der lidt om, hvad jeg skal i påsken ;)

What? så har jeg lige pludselig ikke blogget i fem dage?! Det er bestemt ikke fordi jeg har mistet lysten jeg har bare haft vildt travlt med nye kurser på uni. De er noget anderledes end dem jeg er vant til og man skal tænke på en hel anden måde, så hjernen har været på overarbejde, og jeg har været så træt, når jeg kom hjem. Jeg er så også gået glip af en hel presseuge, jeg havde ellers troet at det var lidt nemmere når nu jeg er tilbage i Kbh, men det må blive en anden gang. Til gengæld har jeg en masse indlæg der trænger sig på, nogle af dem er jo ved at overskride mindst holdbar til datoen, nu må vi se hvor mange jeg når at for fyret af i weekendet, det er ikke kun bloggen der er blever forsømt, men også resten af tilværelsen.

Billedet er fra i mandags, det var den bedste mandag nogensinde! Jeg havde nemlig fået af vide før weekenden at jeg ikke kunne starte på førnævnte kurser, fordi der var optaget. Jeg var virkelig på bar bund, hvad jeg så skulle vælge, og jeg var lidt modløs, men mandag finder jeg ud af, at det var en fejl og jeg var så lettet. Jeg nåede lige at komme til de første timer, og det var så spændende. Midt i det hele får jeg en sms fra min kæreste, han havde fået det job han havde vøret til 2. samtale tidligere på dagen. Det var ikke bare et job, men det første rigtige job, efter han blev færdig med sin uddannelse. Der er meget arbejdsløshed blandt nyuddannede i hans branche, så vi var forberedte på, at det ville tage noget tid, men de gik kun lidt over to måneder. Det hele blev fejret med en is i solskinnet. Jeg var så lettet, og jeg er ret sikker på, at jeg vil huske den mandag resten af mit liv.

Jeg håber, I har haft en god uge. Måske har mange påskeferie nu? Det har jeg. Det har jeg ellers ikke rigtig haft i flere år, så det glæder jeg mig til. Mandag skal og kæresten og jeg ned til mine forældre i deres sommerhus sammen med mine søster, svorger og nevø. Senere på ugen skal der hygges med svigerforældrene, lørdag har jeg fødselsdag, hvilket jo skal fejres, søndag har min moster fødselsdag som også skal fejres, så der er planer nok. Nu vil jeg se om, jeg ikke kan få lavet nogle indlæg, og så er der en masse praktiske ting, som skal ordnes.

2 kommentarer:

  1. Hold da op, det var heldigt :-) Tillykke med kærestens nye job :-) Hvor dejligt der ikke gik længere tid!

    SvarSlet
  2. Tak :) ja det er super. Han starter efter påske, så det er gået stærkt.

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.