torsdag den 12. maj 2011

Dagen med blonder og syrener

I dag trængte jeg til at være lidt fin, så på kom blondekjole og laksko. Jeg er stadig i gang med blive bedre til at tage billede i fuld offentlighed, det bliver vist aldrig min stærke side. Dagens fotosession lød nogenlunde sådan her:

Mig: Tager du ikke lige at par billeder?
Kæreste: Jo her?
Mig: Ja og skynd der inden der kommer nogen! Hurtigt.
Klips klips
Mig: Så håber jeg et af (de to) billederne er gode nok
Kæreste: ja nu er det jo ikke super forhold, jeg arbejder under...

Kæresten har nok ret, en utålmodig og genert model, to forsøg til billedet og et mobilkamera er vist ikke super abejdsforhold for en fotograf, men det lykkes da at få tage et nogenlunde brugbart billede og så med syrener på. Det bliver vist aldrig mig der vinder ANTM ;)

9 kommentarer:

 1. Hvorfor er det egentlig at man ikke må se dit ansigt? :-)

  SvarSlet
 2. Fordi jeg godt kan lide at være lidt anonym, og som jeg også skriver i indlægget er jeg genert :)

  Hvorfor skriver du ikke dit navn?

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. I det mindste skal du ikke tænke over hvordan du ser ud i ansigtet når du slører det - se dét er en fordel! Jeg ser altid knaldhamrende noller ud! :D
  Stakkels kæreste der ofte må lave en ommer, fordi det bare ikke var godt nok ;)

  Forstår i øvrigt godt du vil være anonym. Min bloggerprofil er også lukket af samme grund :)

  SvarSlet
 4. Tja, måske vinder du ikke ANTM. Jeg synes nu stadig, at billedet er godt. Og du har endda en klat midt i hovedet - DET er da en kompliment :-)

  Mvh
  Mette

  SvarSlet
 5. Jeg er vild med din frisure !!! Den er super flot ! :D

  Nesta,
  http://neonstars.blogspot.com/
  _

  SvarSlet
 6. Super fint! Jeg har faktisk den samme kjole, men jeg kan ALDRIG finde ud af, hvad jeg skal have på til den, men cowboyjakke passer jo virkelig godt til. Tak for inspirationen! :)

  SvarSlet
 7. Elsker dit hår!!

  /n

  http://apinkcar.blogspot.com/

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.