onsdag den 18. maj 2011

Nyt til håndleddet

Jeg hapsede lige dette sæt armbånd i H&M i dag til 69,95kr. Normalt synes jeg, det bliver lidt for meget med et om hvert håndled, men jeg har alligevel lyst til at prøve det af, og man kan jo også nøjes et, hvis det bliver for meget. Jeg er helt vild med, at de er så enkle og rå.


6 kommentarer:

 1. De er så fine! Jeg har meget smalle håndled. Tror du de kan klemmes sammen om et mikroskopisk håndled eller bliver de for store så de sidder og dingler? Og hvordan synes du kvaliteten er? og var de gldfarvede pæne? maaaasser af spørgsmål. Tillykke med købet i øvrigt :)

  SvarSlet
 2. Åhr, de er altså virkelig virkelig fede! :)

  SvarSlet
 3. Du kan sagtens bære begge på en gang, men de ser også flotte ud alene. Jeg tror liige, jeg skal ned i HM nu og se hvad de ellers har i armbånds afdelingen!

  Forresten, din blog er rigtig god læsning :)

  SvarSlet
 4. Sikke længe du ikke har blogget - er du okay?

  SvarSlet
 5. Hej Michelle

  Jeg er okay, jeg har bare meget travlt og derfor ikke det store overskud til at blogge. Tak fordi du spørger! :) Jeg regner med at have mere tid efter d. 15 juni, men jeg har en masse halvfærdige indlæg, så mon ikke der kommer noget før?

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. Godt du er tilbage på pinden, lidt bekymret kunne jeg hvert fald ikke undgå at blive når du var væk SÅ længe, selvom jeg jo ikke rigtigt kender dig :)

  Så længe du blir ved stiller jeg ikke andre forventninger ;) en pause skal der også være plads til, især hvis der er andre ting der fylder. Det er jo blot en hobby! :)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.