torsdag den 2. juni 2011

Jeg har savnet dig

Jep, jeg har savnet både dig, læser, men mindst lige så meget den kære blog. Jeg tror aldrig, der er gået så lang tid, hvor jeg ikke har blogget, men jeg har bare for travlt til at blogge og alt for lidt overskud, sådan kan det jo gå nogle gange. Til gengæld bliver jeg så klog så klog ;)

2 kommentarer:

  1. Hey modeeelskere, super fed blog! - Vil lige give jer et rigtig godt tip:

    www.fashionsiden.dk er din genvej til at finde landets bedste tilbud på modetøj. Opret din egen eksklusive bruger og spar bunkevis af penge i dag.

    SvarSlet
  2. Hej - rart at "se" dig igen. Pas nu på dig selv- - det er ok at have travlt, men lad nu være at stresse over at du ikke når bloggen - vi venter bare :-)

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.