fredag den 3. juni 2011

Til bryllup

Om en 3 ugers tid skal min veninde Mormor giftes med sin hollænder, hvilket jeg glæder mig til. Sådan en begivenhed kræver vist næsten en ny kjole, så det var jeg på jagt efter i dag, valget faldt på denne silkekjole fra Zara til 459kr. Desværre havde de den kun i xs i butikken, men den var der heldigvis i medium på hjemmesiden, så nu venter jeg spændt på den kommer. Så må vi se hvad jeg finder på mht stylingen.


billede fra zara.com

4 kommentarer:

 1. Den er SÅ smuk. Jeg er virkelig fristet, men sidste weekend formåede jeg at få både mascara og whiskeysauce på en helt ny silkekjole, indenfor få timer, så jeg tror måske ikke helt mig og og lyse silkekjoler er et særlig godt match, på trods af at jeg elsker dem.

  SvarSlet
 2. Betina: hehe, det kan jo ske for selv det bedste ;) Jeg er heldigvis ikke så uheldig normalt, men det skal nok ske til brylluppet.

  Michelle: jamen jeg er helt enig :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. super flot print der er på kjolen.

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.