mandag den 27. juni 2011

I dag

I dag har min udsigt en god del af tiden været ligesom billedet. Jeg er blevet slemt forkølet og fået ret ondt i halsen, så jeg har forkælet mig selv med et Eurowoman og fyldte chokolader (som forresten kun kostede 20kr i kvickly) og så de obligatoriske lommetørklæder, som jeg er brugt flere pakker af i dag. Selvom det er surt at være syg så er det også lidt en lettelse, for det kan godt være lidt svært at geare ned efter nogle meget stressende uger og bare ligge på sofaen uden dårlig samvittighed, men det lykkedes næsten i dag.


3 kommentarer:

  1. Puha, synes mange er rendt ind i en sommerforkølelse trods vejret :/ God bedring!

    SvarSlet
  2. Michelle: nemlig!

    June: tak, det er heldigvis på retur. Men ja, det er lidt surt når det er super vejr.

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.