tirsdag den 28. juni 2011

Lidt flere udsalgsgodter

Jeg fik shoppet rimelig godt igennem i dag, udover vesten fangede jeg også den mønsterede maxikjole  i gul som jeg i forvejen har i grøn. Jeg har flere gange fortrudt at jeg ikke snuppede den i gul også, så da der lige var en i min størrelse, kom den selvfølgelig med. Armbåndet stod til en 10'er og jeg elsker armbånd. Sandalerne er fra Zara, de er i blødt skind og kostede 159,-, de er ikke så skinnende i virkeligheden. Jeg tror jeg kommer til at bruge dem rigtig meget. 

Kjolerne på det nederste billeder er begge fra H&M og kostede begge 50kr. Den til højre er utrolig fin på, den er helt sikkert en "beholder", den anden har jeg egentlig kigget efter et stykke tid, men jeg synes der er noget lidt forkert ved den, nu må vi se.

4 kommentarer:

 1. De sandaler har jeg også prøvet, men ku slet ik finde ud af at tage dem på (vist nok). Haha. De var ellers fine.

  SvarSlet
 2. Jeg måtte også kæmpe en del, men pludselig knækkede jeg koden. Var ellers begyndt at føle, at jeg havde tykke fødder ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Vildt lækre sandaler. Dem vil jeg da gerne eje :-)

  SvarSlet
 4. ^typisk. Skal man virkelig have tålmodighed for at prøve at sko? Det bruger vi ikke her! Haha. Men glæder mig til at se dem "in action".

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.