søndag den 3. juli 2011

Det der regn...

... det kom godt nok til Nørrebro i går! Vi havde heldigvis kun et par centimeter i kælderen, men vi skulle knap nok ud af døren, før folk stod og øsede vand ud af deres biler og det var ren og skær Venedig. Hele haven i vores gård var også en stor sø. På Nørreports metrostation dryppede det konstant oppefra og gulvet inde i metroen bulede pga vandskader.

Tordenvejr er hyggeligt  - vandskaber knap så meget. Jeg håber I andre slap uden de store oversvømmelser.  3 kommentarer:

 1. Hold da op det ser vildt ud. Håber ikke at i har fået ødelagt noget pga. al den regn :-)

  SvarSlet
 2. Hold da op det ser så vildt ud det der!! Jeg er ikke engang hjemme, men tror og håber vi slap helskindet igennem regnen ude i området hvor jeg bor.

  SvarSlet
 3. Yey, prøv at tænke på alle de 'vandpytter' man kan hoppe rundt i :D

  Der er for mig ikke noget mere livsbekræftende end når Arvingen tumler rundt og rigtig morer sig.

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.