torsdag den 23. juni 2011

Sommerferie

Så fik jeg sommerferie, åh hvor havde jeg brug for det! Nu er eksamenerne overstået og bestået trods eksamensangst og så endda på samme dag! Det er så rart, at jeg ikke skal tænke mere på det. Kæresten og jeg fejrede det og vores årsdag (som faktisk var i forgårs - 8 år, hvor er det vildt at vi er blevet så meget ældre, jeg er vist ikke 17 mere) og var i biffen og se Topgun - ja den viste de faktisk i går, og det er en af kærestens yndlingsfilm, så det passede perfekt.  Jeg er har også fået fejret, de overståede eksamener med hele to gode udsalgskøb  - begge i ruskind. De kommer senere - i dag er der nemlig ingen stress. Faktisk har jeg kun to planer i dag: udsalgsshopping, og skal der laves blomsterdekorationer til min venindes bryllup på lørdag (en ting jeg forresten nu kan glæde mig til). 

Jeg håber, I andre også kan holde sommerferie - hvis ikke nu - så snart og så tillykke til alle de studenter der blomstre frem disse dage.


4 kommentarer:

 1. Åh, hvor dejligt :) Jeg kører mig selv fuldstændig op over mine eksamener, og spiser ikke dagene op til, og vågner op med hjertebanken osv. God sommerferie :) Og glæder mig til at se dine køb!

  SvarSlet
 2. Tusind tak, jeg er også bare så lettet :) Det er godt nok ikke så sjovt sådan noget. Jeg glæder mig også til at vise dem frem, det er lækkert at have overskud til at blogge igen :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Du er ikke alene med eksamensangst, det lider jeg også af og det er simpelthen så frygteligt.

  Nu er jeg endelig færdig med gymnasiet, og okay tilfreds med mine karakterer, så jeg er virkelig glad for jeg kom igennem!

  God sommer til dig!

  SvarSlet
 4. Michelle: hov ja, det så jeg da godt, tillykke :) Flot du kom igennem! Tak og i lige måde :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.