fredag den 15. juli 2011

Asos udsalg inkl. rabatkode

Så hostede Asos lige op med en lille 10% rabatkode til udsalget, så jeg har fundet et par ting jeg godt kombinere med denne kode FINALCALL, men der er masser af andre fine ting.

Parka i velour - pris  £125 £25. Jeg tror den vil være rigtig fed til efteråret, der er noget lækket er det mørke velour.

Ruskindsstiletter  - pris £40 £16. De er jo ret klassiske og jeg har set dem hos en del bloggere efterhånden.

Ruskindsbukser - pris £95 £19. Åh ja, ruskind er min svaghed og de her bukser er bare fine.

Læderclutch - pris £45 £18. Ja clutches er en anden svaghed og denne er stor, enkel og i en flot farve.Billeder fra asos.com

3 kommentarer:

 1. Søde Vibeke

  Gælder koden på alt nedsat hos asos? Og ejer du rent faktisk ruskindsbukser? Jeg er selv lidt hooked på et par - ved dog ikke
  a. hvor behagelige de er at have på
  b. hvor sorte de er
  (c. hvordan jeg skal style dem..... Mindre detalje!)

  Mvh
  Mette

  SvarSlet
 2. Kære Mette

  For det første: den skulle gælde for det hele.

  a)Jeg har faktisk et par ruskindsbukser (dog ikke disse), og de er virkelig behagelige og superbløde at have på.

  MEN man kan jo ikke vaske dem, og de er noget sarte. Mine overlevede dog at en dame i toget spildte te på dem :( Og så er de (dem jeg har, men jeg kan forestille mig det gælder de fleste) også lidt varme. Alt i alt får jeg slet ikke brugt dem så meget som jeg havde håbet på, men til £19 lokker disse faktisk også - jeg sagde jo det var en svaghed.

  b) hvis du mener dette par, så er de mørkeblå, men hvis det er nogle andre, kunne jeg godt forstille mig, at de kan være ret sorte. Mine er mørkelilla og virker meget farvemættede, hvis det giver mening.

  c) jeg plejer at style dem med en hvid t-shirt (så det må jo være nemt for dig) og så sølvsmykker - ikke for meget halløj.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Hvor sorte de er? Hvorfor filan har jeg skrevet det..... Nårh ja, jeg mente SARTE! Men det har du jo allerede svaret på (tak!)

  Og du kender mig godt mht stylingen :-)

  Mvh
  Mette

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.