torsdag den 14. juli 2011

Sollængsel

Efter en dag som i dag med regn og blæst, er er det helt mærkeligt at tænke 4 dage tilbage hvor jeg var ved kanalen i Wien og det var knap 30 grader, og solen lige var gået ned.  Der er forresten flere steder i Wien hvor man godt med lave graffiti, så der er nogle ret pæne og sjove værker, og vi kom faktisk også forbi nogle der var igang med at lave et nyt.

Tasken passer ikke så godt ind, men jeg har faktisk ingen sorte hverdagstasker for tiden, selvom jeg virkelig har jagtet en under udsalget, men sådan noget er jo typisk.


1 kommentar:

  1. rigtig fin kjole (:


    thewallsaroundus.blogspot.com

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.