tirsdag den 12. juli 2011

En velfortjent ferie

Ja, sådan en er jeg lige kommet hjem fra, og det var SÅÅÅ godt! Jeg er et helt nyt menneske. Kæresten og jeg er har været en uge i Wien, en pæn og hyggelig by med sol og 30-35 grader. Vi har har slendret langs Wien gader, set smukke bygninger, været på museer, sovet længe, drukket øl og wiener melange, gået langs Donau, og så var vi også en smuttur til Bratislava. En indlæg om turen er vist uundgåeligt, men lige nu ville jeg bare sig hej og jeg nyde, at jeg er veludhvilet tilbage i sofaen.


1 kommentar:

  1. Hej Vibeke :-) Hvor er din blog bare kanon! Er blevet fast læser. Vil du være fast læser af min? :-)

    Knus,
    Katarina
    katarinanatalie.blogspot.com

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.