lørdag den 16. juli 2011

Gilmmerstøvler

Åh det klør helt i fingere for at trykke køb på disse fine glimmerstøvler. Indtil videre er jeg stærk, men jeg ved ikke, hvor længe det holder. De er fra Topshop og koster £80, hvilket jo også er en god sjat penge, især der er andre ting, jeg mangler mere end glimmerstøver. Find dem her (men lad et par være til mig ik?)

Billede fra topshop.com

7 kommentarer:

 1. Ikke, at jeg skal lokke dig :) Men jeg har en NUS-code, som giver 10% (og nogle gange 20%) :) Det er da lidt at spare :)

  SvarSlet
 2. Tak :) jeg har dog allerede en selv ;) Der er gratis fragt, hvis man køber for £75 eller derover, så man kan faktisk spare lidt ekstra penge ved at købe en lille udsalgsting til £3,5 hvis man har brugt nuskoden og er kommet ned på £72.

  Og jo det var da helt sikkrt for at lokke!

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Uh, hvor er de dog fine! :) Hvis du ved, at du vil få gået med dem, så køb dem dog!

  Hilsen Pernille som aldrig ville fået gået med dem, men dog er lidt forelsket alligevel..tsk!

  SvarSlet
 4. De er så fine. Jeg er dog mere på sølvversionen. Jeg DRØMMER om glimmersko. Der er dog andre mere brugbare og fornuftige ting der skal købes først. Desværre.

  SvarSlet
 5. Pernille: de er købt nu ;) for jeg vil helt sikkrt få gået med dem, faktisk vinder de i brugbarhed over de sorte ruskindsstiletter jeg også havde kig på.

  Betina: Hehe, jeg droppede de fornuftige ting, dem kan man jo altid købe ;) Sølvglimmer er også rigtig fint, jeg synes bare nogle gange, det får et blåligt skær, som jeg ikke er så vild med, så der ville jeg skulle se sem irl. Jeg havde et par fantastiske nogle fra Zara for nogle år tilbage, de blev også slidt op.

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. De er mega fede. Køb dem! :-D

  SvarSlet
 7. Julie: de er også købt nu :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.