søndag den 17. juli 2011

Dagens og nattens zebra

Dagen i går var ret meget delt i to. Om dagen var kæresten og jeg på kanalrundfart, hvor vi brugte lidt ekstra tid ude på Trekoner, hvor første billede også er fra. Det er faktisk første gang jeg er derude, men det var så hyggeligt, så jeg tror, jeg vil lokke et par veninder derud til noget picnic en dag. Vi sluttede turen med en isvaffel ved Nyhavn sammen hele landets turister.

Aftenen blev brugt til 'Bas under buen', som faktisk var et rigtig godt koncept, jeg har godt nok gået under Bispeengbuen mange gange, men jeg har aldrig tænkt over, hvor fedt det kunne være med musik og fest der. Til gengæld er jeg lidt spændt på hvor meget skrald, der stadig ligger der - det lignede noget, der var løgn da vi smuttede (selv havde vi kun haft dåseøl med, og dem havde pantsamlerne forlængst snuppet).  Bagefter tog vi videretil piratfest ved Dronning Louises bro, hvilket også var rigtig hyggeligt. Nederste billede er fra gåturen hjem langs nørrebrogade. Så det var lige dagens og nattens zebra.  

I dag bliver vist ikke lige så begivenhedsrig, heldigvis har jeg vist sovet tømmermændene væk, så der er overskud til at vaske noget tøj og få lidt styr på lejligheden.


4 kommentarer:

 1. Hej med dig *sms* (:

  Sikke en flot blogger du har dig her jeg kan godt lide den tænkte på noget nu jeg sådan faldt over din blog via en andens blogger om du havde lyst til vi linket hinanden og om du havde lyst til at være med under på besøg inde i min blogger det du skal gøre er at sende mig nogen billeder til min mail af noget kreativet du har lavet til dit hjem en ting du har lavet og så skal du beskrive det også (: Men mere kan læses på min blogger under på besøg...

  Håber du får en forsat god dag og hvis du skal skrive til mig skal det være på min blogger og ingen andre steder for bruger ikke så meget min mail mere...

  Knus Lise

  SvarSlet
 2. J'Adore: tak :)

  Lise: Mange tak skal du have. Jeg er totalt bagud med at opdatere min linkliste og der kommer kun blogs på, jeg har læst, men du kommer med i bunken som venter på at blive kigget på. Jeg er ikke haft så meget tid til min blog det seneste stykke tid, så jeg vil gerne prioritere den lige nu, men senere når jeg har lidt mere tid, vil jeg måske deltage i et "besøg". Held og lykke med bloggen :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Sikke en fin buksedragt! Hvor er den fra?

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.