mandag den 18. juli 2011

Dagens optur...

...må være at finde Harper's i postkassen, når man kommer hjem sin nyindkøbte frokostsushi (Letz sushis mandags makier til en halvtreller), og så de røde negle jeg skal have senere (der er faktisk en optur mere, men det må komme senere). Har I haft nogle opture i dag?

Nu er det dog ikke sådan, at jeg bare har siddet og smovset og læst magasiner hele dagen, jeg har haft travlt med at vaske en masse tøj, hænge det til tørre, lægge tørt tøj på plads, rydde op, vaske lidt op og købe ind, det er nemlig første rigtige feriedag, hvor kæresten er tilbage på arbejde igen, og jeg tænkte, jeg hellere måtte være lidt solidarisk og få lavet lidt. Jeg tror også, jeg bliver sindssyg, hvis jeg bare skulle fede den i knap halvanden måned.

5 kommentarer:

 1. Åh ja!
  Dagens optur her var at finde en bog på mit lille bibliotek, som jeg troede de skulle bestille hjem til mig.

  Så den bladre jeg i og ærgre mig over at jeg ikke har den rette (lille) hæklenål til tingene.

  SvarSlet
 2. Dagens optur var klart at se min veninde fra klassen (blev student for lidt under en måned siden), det var skønt at se hende igen! :)

  SvarSlet
 3. Sacha: Uh men er sådan en nål ikke til at skaffe? Hvad skal du lave? Din kurv var fin :)

  Michelle: Åh, det er så dejligt med gensyn med veninder, specielt når man ellers var vant til at se hinaden vejr dag :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Jo nålen kan sagtens anskaffes, men når man er utålmodig en mandag aften, så prøver jeg med den "standardnål" jeg har.

  Det er en bog med små hæklede dyr, hvor prøver en af opskrifterne :)

  Og tak, er meget glad for resultatet, selvom den er lidt skæv ;)

  SvarSlet
 5. Sacha: det lyder fint, min veninder har lige strikket en skildpadde, den er så sød. Jeg får helt lyst til selv at gå i gang, men jeg tror overlader det til jer ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.