mandag den 18. juli 2011

Glitter til mine fødder

Ja dagens anden optur var, da jeg opdagede at glitterstøvlerne var at købe igen efter at have været udsolgte. Jeg så egentlig godt, at de var ved at forsvinde, men jeg var også kommet frem til, at jeg jo ikke manglede dem. Da de så var udsolgt, blev jeg så ærgerlig over, at jeg ikke havde købt dem (ja det er jo hørt før), så jeg krydsede mine små fingre, for at de kom online igen, og da jeg så spottede dem i dag, blev de købt med det samme. Nu håber jeg altså, at Topshop ikke fucker det op, for jeg vil altså have dem.


Billede fra topshop.com

4 kommentarer:

 1. Ihh, de er altså også virkelig fine!

  Emma

  SvarSlet
 2. Tillykke med dem :) jeg glæder mig til at se dem in action.

  SvarSlet
 3. Ha ha - er glad for at høre, at det ikke kun er mig, der laver den slags bommerter! Men tillykke med, at du alligevel hapsede dem - så på Mode Med Mere at de allerede går til tårnhøje priser på eBay....

  Mvh
  Mette

  SvarSlet
 4. Emma: ja der jo ;)

  Betina: Tak, det glæder jeg mig også til. Nu håber jeg det ikke går galt med Topshop.

  Mette: Hehe ja, vi er jo kun mennesker. Det var mest økonomien, der holdt mig tilbage, men hey der er stadig plus på kontoen, så mon ikke det går? Jeg føler mig dog ikke tryg ved, at Topshop har styr på det, og slet ikke når de allerede koster kassen på ebay.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.