torsdag den 11. august 2011

7 gode køb fra: Asos

Asos har for gud ved hvilken gang sat priserne ned på deres udsalg, og jeg har lige fundet et par stykker (eller syv) som godt måtte dukke op i mit klædeskab. Jeg er specielt vild med læderhalskæden (nr. 2 ), og jeg har faktisk ledt efter sådan en, men jeg tror, jeg er i gang med et underbevidst men sikkert også tiltrængt shoppeshop.  

1. Lædertaske £45 £13 - 2.Læderhalskæde £40 £12 - 3. Neglelak £5 £3,25 - 4. Armbånd £15 £4,50 - 5. Ringe £10 £1 - 6. Lædertaske £65 £19 - 7. Ruskindssko £40 £16.


Billeder fra asos.com

3 kommentarer:

 1. Jeg købte den gule taske tidligere idag, har kigger på den sååå længe, men har ikke rigtig haft råd. Så jeg ville vente med at købe den, for jeg krydsede fingre for at den ville komme på udsalg, og det kunne åbenbart godt betale sig :)

  SvarSlet
 2. Tillykke med tasken, den er rigtig fin! Det er også den taktik jeg ofte bruger, så er der også råd til mere shopping ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Læderhalskæden er virkelig lækker :)

  Emma

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.