torsdag den 11. august 2011

En lille smule sommer

I weekenden var jeg i sommerhus med min kæreste, forældre, søster, svoger og nevø for at fejre min fars fødseldag og selvom der også var regn, så var der faktisk mest tørvejr. Vi fik spist en masse mad, slappet af, spillet kort og ludo og blev stukket af myggene. Jeg havde lidt overvejet at blive dernede nogle ekstra dage, men vejret lagde ikke rigtig op til det. 

Og så er det vist på tide, jeg kommer i gang med "Dagens pris" igen, billedet er godt nok fra i fredags men mon ikke det går?

Dagens pris = 448,35kr [Jakke (H&M)  148,50kr - Bukser (H&M) 79,95kr - Tank top (H&M) 39,95kr - Støvler (ASOS) 150kr - Halskæde (H&M) 29,95]
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.