onsdag den 10. august 2011

Bare én til?

Er det bare mig, eller shopper I også i stimer? Det starter ofte med, at jeg synes, jeg mangler en bestemt type beklædningsgenstand - denne gang nederdele, men jeg kan bare ikke finde nogen, jeg kan lide, så jeg dropper tanken. Pludselig får jeg så tunnelsyn og kan kun finde pæne nederdele, og før jeg ser mig om, har jeg fået købt hele otte styk på under et år. Det seneste  - og allersidste  - skud på stammen er denne fine sag. Jeg havde ellers allerede sagt det min veninde Solsikken, at det var helt og aldeles slut med at købe nederdele, men få dage efter stødte jeg altså ind nederdelen herunder i en H&M. Jeg har kun en ting at sige til mit forsvar og det er: tyve kroner! Jep, sat ned fra 199kr til 20kr, og så var den pæn, men nu er det slut med nederdele i dette år, køber jeg flere, giver jeg kage.  

Til gengæld har jeg bare ikke nogle toppe til alle mine nederdele, så jeg kan godt gætte hvad næste tunnelsyn bliver....


6 kommentarer:

 1. I know the issue!
  Det er som om, at man bare ikke kan stoppe igen, når man først kommer i gang.

  SvarSlet
 2. Debbie: Lige præcis, så er man jo ligesom i træning ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Du havde da fået tudet ørerne fulde af skæld ud - om ikke andet så hvert fald af mig - hvis du IKKE havde købt den, til den pris! ;) Shit et kup!

  SvarSlet
 4. Michelle: Godt med noget opbakning :) ja, det var noget af et kup!

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Kan man lide af langvarigt tunnelsyn? Jeg køber stort set kun kjoler og sko. Jeg har dog alligevel en god del nederdele også, men ingen pæne toppe at tage på til.

  Havde du i øvrigt ikke også en "sorte, assymetriske kjoler" periode? (;

  SvarSlet
 6. Betina:Det er de der toppe, de er jo bare umulige!

  Hehe, jeg har altid en sorte asymmetriske kjoler periode ;) det er bare ikke altid så nemt at finde dem.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.