onsdag den 10. august 2011

Øhm, hej :)

Ja, hej med jer! Jeg er altså ikke helt forsvundet, jeg har vist bare holdt lidt pause. Sagen er den, at selvom jeg rigtig godt kan lide at blogge, så er der mange ting omkring det såsom "gaver", arrangementer osv, der godt kan stresse mig, og det går så ud over min blogging, fordi jeg bliver irriteret over, at jeg skal tage stilling til alt muligt andet end, hvilket ting jeg skal skrive om. Man skulle tro jeg bare kunne lukke det ude og ignorere det, men sådan fungerer jeg bare ikke helt. Jeg har dog tænk mig at gøre en indsats, for det er altså ærgerligt, hvis man skal droppe bloggingen pga. tingene rundt om, og ikke fordi man har mistet lysten. 

Jeg vil egentlig også gerne sige tak til jer, der flere gange har sagt, at de savner mine indlæg, det er rart at vide at man er savnet, specielt når jeg også selv savner det. Nedenstående billede er et eksempel på det. Da jeg var på Louisiana fornyligt blev jeg nødt til at tage dette alternative dagens, tøjet er godt nok lidt svært at se, men man får da en fornemmelse af hvor vildt det er at være i det rum. Jeg har flere af den slags "blog-billeder" liggende, fordi jeg går og tænker "det skal på bloggen" og det kommer de så i løbet af de næste par dage, for de skal altså på bloggen. Så hvis I vil bære over med halv gamle billeder og køb så vil jeg begynde at blogge igen :)
3 kommentarer:

 1. Dine indlæg ville i hvert fald mangle i blogosfæren, fordi du har et 'godt tilskåret' koncept. Og jeg forstår i øvrigt udemærket, at alt det dér 'udenoms' kan være stressfaktor, fordi det er andre folks agenda. God bloggelyst :)

  SvarSlet
 2. Tak, Henriette :) Du har ret, det er nemlig andres agenda der stresser.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Det rum på Louisiana er simpelthen fantastisk! En rigtig vild og fed oplevelse! :)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.