fredag den 21. oktober 2011

5 hurtige

Jeg er fuldstændig fordybet i projekt lejlighed, men egentlig har jeg en masse at blogge om, så nu får I lige 5 hurtige i et indlæg i stedet for fem hele indlæg.

Billeder fra hm.com - asos.com - zara.com


5: Har du set, at man kan få american apparels neglelakker på ASOS? Super fordi 1: gratis fragt i stedet for de 8£ det normalt koster 2. fordi de faktisk er hele £2 billigere hos ASOS. Jeg er blevet lidt vild med tanken om neon her til vinter, jeg ved godt det normalt hører sommeren til, men det kunne være være fedt med at farvechok når man blev lidt for træt af alle jordfarvene.

4: Rabatkoder! ASOS har 10% på deres udsalg med koden BONUS10 indtil på søndag, jeg overvejer stadig denne strik. Dorothy Perkins giver 25% rabat med koden DPVIPD, H&M giver 25% på en vare med koden 9514. American Apparel giver 15% på visse ting med koden HALLOWEEN11. Det er gratis fragt hos ELF ved køb over 90kr med koden TBES123EU , og jeg kan blive ved...

3: Versace + H&M , ja Versace er som altid lidt for meget, men hvis man kun bruger en enkel del ad gangen kan det være ret cool, dette armbånd er min favorit. Smid lige en kommentar hvis I er interesseret i priser og HUSK nu at tøjet fra samarbejderne plejer at blive sat hurtigt ned, mange gange er det sket 5 uger efter lanceringen.

2: Glitter, glitter , glitter. Hvis jeg havde nogle penge at shoppe for, ville jeg bruge 179kr på disse glittersko fra ZARAs børneafdeling, de fås op til str 38.

1: Min bedste ven i klædeskabet er og bliver den sorte kjole. Jeg havde næsten lige købt en pæææn sort kjole fra H&M, fordi jeg ved, at det er den slags kjoler, jeg bruger allermest og som holder længest (nogle kører på 5. år nu), men men men, så faldt jeg over en endnu mere fantastisk sort kjole fra H&M, så nu ryger den første retur (jeg kan ikke tillade mig at købe to, det koster jo penge at flytte), og i stedet bliver denne kjole inviteret indenfor. Den er meget pænere i virkeligheden og den koster 199kr.

5 kommentarer:

 1. Hvor har du fundet kjolen henne? Jeg synes den er vildt fin og tror jeg skal have min små fedtede fingre i den :)

  SvarSlet
 2. Jeg så den i H&M i Frederiksbergcentret, så den er nok de fleste steder, desværre havde de den ikke i medium i sort (prøvede den i pudder og slangeprint), så jeg endte med at bestille den på nettet. Det var i den der lidt mere business-like eller damede afdeling, hvis det giver mening (hvad hedder det mærke nu?). Den er super fin!

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Huskede du så at bruge den nyeste rabatkode så du fik 10%??

  SvarSlet
 4. Ej, der fik du lige mig til at bruge 179kr. på et par glittersko! :D

  SvarSlet
 5. Lise: Jeg brugte 25%-koden, jeg kender ingen 10%, der er aktive, men man kan heller ikke kombinere to %-koder.

  Ida: Ih, du købte ikke også et par til mig vel? :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.