mandag den 17. oktober 2011

Petroleumovnens død og udflugt til genbrugsstationen

I går døde petroleumsovnen, men det var ikke uden kamp for mange af skruerne, var enten rustet fast eller møre så de flækkede. Vi fik den dog skilt ad, så den blev "let" nok til, at vi i dag kunne slæbe den ned fra 2. sal (i mange dele) og køre den på genbrugsstation sammen med en masse træ og loftplader fra de lofter og skabe, vi har hevet ned. Det endte med tre ture til genbrugsstationen med varevognen, nogle meget ømme lemmer, vabler og en næsten hel tom stue. Det sidstnævnte har virkelig båret mig gennem dagen(som varede fra 9-18), for det betyder ret meget at al byggeaffaldet er væk, så vi kan komme videre.    Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.