mandag den 10. oktober 2011

Den evige favorit

Det er en kjole, den er sort, den er fra H&M og dermed sandsynligvis også en ny favorit i klædeskabet. Før i tiden kæmpede jeg mod min trang til at købe sorte kjoler fra H&M, men så gik det op for mig, at de er noget af det tøj, jeg bruger allermest, og flere af dem har snart holdt i mange år (dvs op mod fem år), og hvorfor kæmpe mod det? Denne kjole er i tung viscose (så tung at jeg måtte snuppe en small  - er ellers ret meget medium), og så er den i "slå om" snit dog uden rigtig at være det, og den er selvfølgelig også rigtig fin. Jeg må se om, jeg ikke kan vise den på en af dagene for den vinder en hel del, når den kommer på. Ja, dagens morale er vel  "why fix it if it ain't broke?". 2 kommentarer:

  1. Sikke en fin blog! :-)

    Jeg har en giveaway kørende. Kig forbi og deltag!
    www.joannanielsen.blogspot.com

    Klem Joanna

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.