søndag den 30. oktober 2011

Tørklæde str XL

Mit nye tørklæde er faktisk helt almindelig i størrelsen, tilgengæld er det fra H&Ms mærke BIB  som altså er til større størrelser, men hvorfor man så også skal have nogle andre tørklæder, det forstår jeg altså ikke... Jeg har faktisk også et tørklæde fra H&M Mama, igen jeg ved ikke hvorfor gravide skal have særlige tørklæder. Lige meget hvor tørklædet er fra, er jeg ret glad for det, prikker er jo altid fine og det samme er kombinationen af sort og pudder.


1 kommentar:

  1. De har jo formentligt designet det til at passe til noget af tøjet i BIB linien og hvis du kommer ind i webshoppen vil det jo oftest også dukke op blandt alle de andre tørklæder.

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.