onsdag den 2. november 2011

Et faverigt dagens

Ja, dette billede er egentlig ved at være to uger gammelt, men det er ikke sådan, når der først skal findes et kabel til at overføre billederne (min gamle computer har ikke kortlæser). Men det skal altså på bloggen, for jeg har farver på - noget jeg ellers ikke er så god til. Jeg er egenlig ret glad for kjolen, som er fra H&M trend og købt på udsalg til 60kr, men jeg synes den er lidt svær og style, hvilket nok også er grunden til, jeg ikke får den brugt så meget.

Dagens pris = 199,90kr [Kjole (H&M) 60kr - Strømpebukser (H&M) 69,95kr - Bælte (H&M) 69,95kr]


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.