torsdag den 3. november 2011

Nye sko

Se hvad der kom med posten i går: Converse All stars i sort ruskind. Jeg har aldrig været så vild med de originale i lærred, men jeg er jo vild med ruskind og jeg synes, det giver dem noget dybde. Som sædvanlig var udsalgsguderne på min side, jeg havde lige siddet og tænkt, at det ville fedt med nogle sporty sorte sko og så faldt jeg over disse sat ned på ASOS , og så var der endda en 10% rabatkode, så de endte med at koste 210kr. Haps blev der sagt. Jeg har tænkt mig at bruge dem til dresse min sorte kjoler lidt ned, men hvis I har nogle styling tips så kom glad :)

4 kommentarer:

 1. Min favorit kombi er tubenederdel og en oversize top med converse, eller stribet bluse, strutnederdel og sløjfe i håret, hvis jeg trænger til lidt 50
  er vibes :)

  SvarSlet
 2. Jeg kan virkelig ikke finde ud af, hvor jeg skal indtaste min rabatkode på asos' hjemmeside? Normalt på andre hjemmesider kommer der jo et felt frem, men det synes jeg slet ikke at der gør på asos'?

  SvarSlet
 3. Betina: Du er allerede noteret som inspiration ;)

  Mette: Inde hvor du betaler står er der en knap du kan trykke på så feltet kommer frem :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.