fredag den 25. november 2011

5 tegn på at din nabo er...

Tænkte at vi skulle have lidt fredagssjov ,så nu har jeg lavet 5 tegn på at.. ugens temaer er naboer (og under/ overboer og andre du deler opgang med, der et bare lidt langt at skrive), for selvom jeg elsker at bo i lejlighed, så kan det jo være lidt irriterende, at andre også gør det. Der findes selvfølgelig også gode naboer, men jeg har fundet tre eksempler på "naboer", som jeg ikke savner - eller kommer til det. Kom gerne med din egen "5 tegn på..".

5 tegn på at din nabo er white trash

1. Når der altid står skraldeposer(selv når de bor i stuen) og andet crap foran døren.
2. Når der ofte bliver spillet højt musik, og det altid er dance fra starten af 2000
3. Når du står ude på badeværelset, og kan høre hende råbe"Gå nu med dig, jeg sidder og skiiiiider" til sin kæreste.
4. Når der mindst er et skænderi om ugen - men ofte flere - og du fx kan høre sætninger som "Du er så fucking doven" og modsvaret "Du laver aldrig noget"
5. Når disse skænderier kulminerer, det lyder som om hele bygningen vælter, og der flyver H2O sandaler ud af vinduet kl. fem en torsdag morgen.5 tegn på at din nabo eller fx "manden på første sal" er taget på ferie til Sydamerika og har overladt lejligheden til teenagesøn, der har omdannet den til rygerklub.

1. Du har ikke set "manden på første" et stykke tid, tilgengæld har du set sønnen og hans tvivlsomme venner flere gange.
2. Der er meget affald i opgangen, det stopper dog efter første sal.
3. Der er et konstant rend af tvivlsomme teenagedrenge, der skal ned i kiosken og købe mad og snacks.
4. Man møder et brunt bud i opgangen, da han kommer ud fra "manden på første"s lejlighed.
5. Underboen kommer op og for at klager over larm, men finder ud af, at det er under hende og larm og allerede kan lugte hashen lang tid, før du når derned, hvorefter sønnen så åbner døren med verdens mindste og rødeste øjne, ligesom resten af drengene derinde.5 tegn på at din nabo er hashpusher og generelt bare kriminel

1. Når der konstant er nogen, der ringer på hos naboen, men sjælden er nogen, der skal ind.
2. Når naboens dør er smadret, fordi naboen ikke er hjemme mistænkelig type gerne ville ind og denne efterfølgende spørger dig, om man har noget hash.
3. Når der jævnligt er nogen, der ringer på hos dig og vil købe hash, indtil de opdager, de er gået forkert.
4. Når du vågner kl 7 lørdag morgen og ikke kan sove, fordi naboen igen holder fest, hvorefter du hører meget jysk mand ude foran din dør sige "Det er politiet  - smid den kniv"
5. Når du ikke har set eller hørt din nabo et stykke tid og finder ud af, at han er i fængsel, fordi han har stjålet og solgt fladskærme. Og politiet faktisk fandt et mindre lager i lejligheden.

1 kommentar:

  1. Haha! Hvor jeg trængte til det fredagsgrin :D
    God weekend!

    Pernille

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.