fredag den 25. november 2011

Dagens i spejle

Ja, et noget alternativt billede af dagens tøj. Jeg har nemlig været på museum i dag, så der blev lige taget lidt billeder i en installation (ja man blev lidt bredere i spejlene). Hvis du ikke ved, hvad du skal i weekenden, så vil jeg klart anbefale at tage på Arken i Ishøj og se Olafur Eliassons værk: Din blinde passager. Det var det jeg gjorde i dag og der kommer nok et indlæg om det i aften eller morgen tidlig for det var en vild oplevelse! Det er forresten sidste dag på søndag, så se at kom af sted. Du kan læse om værket her.

Dagens pris = 308,95 [Jakke (H&M) 29,95kr - Tank top (no name/arvet) 0kr - Jeans (H&M) 99kr - Halskæde (ebay) 30kr - Støvler (ASOS) 150kr ]Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.