lørdag den 26. november 2011

Din blinde passager

Som jeg skrev i går, så var jeg på Arken og se Olafur Eliassons "Din blinde passager", og det synes jeg også du skal gøre (sidste dag er i morgen!) for det er en ret vild oplevelse. Værket er en lang tunnel fyldt men en form for røg, der er så tæt, så du ikke kan se mere end en meter frem (hvis ikke mindre). På den ene side har du fornemmelsen af at du famler dig frem i mørket, men samtidig er der masser af lys, og man vænner sig lige som til at hele ens verden ikke fylder mere end 2 meter i diameter. Det er lidt underligt, at du først kan se andre mennesker, når de næsten er inde i din privatsfære. Jeg kunne nok skrive mere om oplevelsen, men det er virkelig sådan en ting man selv skal opleve.

2 kommentarer:

 1. Wauw, det ser vildt ud :-)!
  Følger nu din super hyggelige blog, glæder mig til at læse en masse fra dig! :-)

  Universbys.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hej, jeg spurgte for et stykke tid siden, om du var interesseret i at sælge dine sonia rykiel pour H&M sko, alt efter str?
  Kh

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.