onsdag den 28. december 2011

De første udsalgskøb

Jep, jeg har gjort mig de første rigtige udsalgskøb - begge fra H&M. Det er blevet til en hvid skjorte med rigtig fin bølget detalje ved knapperne sat ned til 100kr fra 349kr. Jeg har været ret meget på udkig efter overdele, da jeg har rimelig mange nederdele, men indtil videre har jeg ikke fundet så mange, jeg kan lide. 

Jakken har jeg kigget på flere gange, der er sølvtråd i den også, så den glimter lidt og så er den kortere end mine vinterfrakker. Det er meget rart med lidt forskellige længder. Den var også sat ned 100kr men fra 499kr, så der var lige 80% rabat (den anden var 70%) 1 kommentar:

 1. Sikre lækre fund du har fundet. Jeg har også selv fundet lidt hos H&M og endda før jul. Det er vildt de starter udsalg så tidligt.

  Jeg kan se at du stadig har mit gamle link:)
  jeg er flyttet til www.thetiger.dk

  Godt nytår!

  /Chau

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.