onsdag den 28. december 2011

Gaverne

Fik I nogle gode julegaver i år? Jeg fik nogle rigtig gode nogle - og de fleste af dem havde jeg ønsker mig og ellers var det ting jeg havde overvejet. Det blev til lækker Foley + Corinna taske af mine forældre. Den er allerede blevet min gode ven. Min kæreste gav mig et album med Natasja og en blazer med drapering foran, som jeg også havde ønsket mig - den kommer I helt sikkert til at ser mere på bloggen, den er lige hvad jeg manglede. Af min kærestes forældre fik jeg en fin grå kjole, som jeg ikke havde ønsket mig, men som jeg havde stået og overvejet dagen før, desværre sad den lidt mærkeligt på, jeg blev ellers rigtig glad for den, jeg fik også en fin glimmer blomst og strømpebukser, som er ret lækre. Min storesøster + familie gav mig en Nilens jord mascara og en Gosh kohl, begge noget jeg var løbet tør for og min kusine og hendes familie gav mig det fine tryk af Julie Nord. Det er så fint, jeg glæder mig til at hænge det op i den nye lejlighed når vi bliver færdige med den. Sodst men ikke mindst fik jeg et gavekort til H&M af min moster og onkel - det har allerede været i brug ;)

Billeder fra theoutnet.com - politiken.dk - hm.com

2 kommentarer:

  1. Fine ting...Er jakken en trend h&m?

    SvarSlet
  2. Nej, det er vist det alm. mærke, du kan finde den online her :)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.