onsdag den 28. december 2011

Til det nye år

Ih, kender I det at man først finder på de gode ønsker, når det er for sent? Sådan har jeg det ihvertfald, og denne kalender kunne have været et super ønske. Nu har jeg så købt den selv. Det er Tachens Deluxe Diary med billeder af Walton Ford hver uge. Den er så fin, og  så kan jeg egentlig ret godt lide at det er en uge pr side, så jeg har lidt overblik. Det bliver også lidt nemmere at starte på en ny uge om mandagen med de flotte billeder. Jeg den fandt hos saxo.com til 124,30kr, og du kan finde den her. Linket er et affilliate link, men har ikke noget med mig at gøre, det er mellem bogpriser.dk (en side jeg bruger en del) og saxo.com, men det giver gratis porto som ellers koster 19kr.
Billeder fra taschen.de

1 kommentar:

  1. Hehe ja, kender godt det med at ønskerne kommer "for sent" i forhold til jul. Det er så eneste fordel ved at ha fødselsdag i januar, så kan man ønske sig alt det man glemte til jul. ;)

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.