lørdag den 31. december 2011

Nytårsglitter

Ja, jeg fik lige lavet en fin taske til mine sko, så nu matcher jeg. Det er ikke noget, jeg går efter normalt, men lige nytårsaften synes jeg det er god stil og så havde jeg lige lidt mere glimmer tilbage ;) Jeg elsker nytårsaften, men jeg synes generelt at folk altid siger det er for hypet og det aldrig bliver den fest de håber på. Det afhænger jo af en selv, og det er klart man aldrig får et brag af en fest, når man starter med at sige, at det ikke bliver til noget. For mig skal der være tre ting opfyldt for, at jeg får en god nytårsaften. 

* For det første skal jeg have lov til at gå amok i klædeskabet, man kan altså ikke være overdressed nytårsaften. Eftersom jeg selv har lavet glitteersko i år kan jeg vist sagtens sige TJEK!

* For det anden skal jeg have chamoagne, cava eller lign. boblevand, det er ikke nytårsaften uden, selv det nytår for nogle år siden hvor jeg ikke drak, fik jeg et enkelt glas klokken tolv, for sådan skal det være. Lige nu står der et stk magnumflaske bobler på reolen, så den skal vi bare huske i aften :)  Forresten kan man sagtens feste uden at drikke, jeg holdt ihvertfald ud til klokken fire det år og havde meget ømme dansefødder næsten morgen. 

* For det tredje, så skal jeg danse. Jep ingen nytårsaften uden dans. Til gengæld har jeg ingen krav til hverken musikken eller dansepartnere, jeg kan sagntes synge selv og danse alene. Det har jeg dog ikke været nødt til endnu ;)

Jeg håber, I får en god nytårsaften, der skal nemlig ikke så meget til :)

3 kommentarer:

 1. Ih hvor er det nogle fine glitter sko og taske du har fået lavet dig! :)

  Godt nytår.

  SvarSlet
 2. Rigtig flotte sko og taske! Synes virkelig farvesammensætningen i glimmeret er lige i skabet!

  Man skulle måske selv kaste sig ud i den slags? ;-)

  Godt nytår, Vibeke!

  Katrine B.

  SvarSlet
 3. Michelle: tak skal du have :)

  Katrine: Tak, jeg er også ret glad for sammensætningen :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.