lørdag den 3. december 2011

Super fint glimmer til neglene

Glimmer! Ja til neglene og så til kun 19,95 kr i H&M! Det er lige før jeg overvejer at købe en ekstra for en sikkerheds skyld, for det er allerede blevet min yndlingsneglelak. Jeg købte den i går, hvor den kom på med det samme, derefter lavede jeg mad selvom den ikke var tør, havde en hyggelig aften og i formiddags så neglene ud som på billedet nederst. I dag har jeg så lavet lejlighed og haft fingre og negle fulde af polyfilla, og den holder stadig fint. Glimmeret kradser ikke og to lag er rigeligt og ja så hedder den Confetti Kisses, jeg er så nem når neglelak hedder fine ting :)

1 kommentar:

  1. Hvor er den bare fin! Håber meget, at den kommer i min lokale H&M :)

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.