fredag den 27. januar 2012

2 for 1 på udsalg hos Topshop

Det er ved at være slut på udsalget, hvilket betyder, det er nu der er muligt at gøre nogle gode kup - det er så også muligt at finde nogle virkelig grimme ting til til ingen penge, men jeg synes faktisk, der stadig er mange gode ting tilbage i butikkerne. Jeg var meget tiltrukket af et par Mentor ballerinaer i halv skind og ruskind sat ned til 240kr, da jeg i går var ude for at fejre eksamen, men jeg havde lige købt to par sko, så jeg var fornuftig. 

Som overskriften siger så fandt jeg også ud af, at Topshop (både i butikken og i Magasin) har "køb to ting på udsalg for få den billigste gratis". Mon ikke det gælder til og med i morgen? Jeg har selv overvejet armbåndene til 39kr stykket, men jeg kunne ikke besluttet mig for, om jeg skulle købe et gult eller et rødt, så i går kom de begge med hjem :)


1 kommentar:

  1. Jeg er fuldstændig tosset med de armbånd du har købt. Hvor er de cool! Og de farver er jo helt perfekte....ih jeg får forår/sommer - fornemmelser. Cool stuff Vibeke :-)

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.