fredag den 27. januar 2012

For 158kr nye sko (og et syvtal)

I går fik jeg et (stort) syvtal til eksamen, hvilket godt nok ikke er 10 eller 12, men min eksamensangst taget i betragtning, så er jeg fuldt tilfreds. Det er så dejligt, at jeg er nået der til at eksamensangst ikke længere betyder dumpekarakterer.

Det skulle selvfølgelig fejres og det blev det også i Zara, hvor jeg fik hapset hele to par sko til den samlede pris af 158kr, der fik jeg lige sparet 860kr :) Ballerinaerne har jeg blogget om før, der var de sat ned til 199kr, men nu var der lige skåret yderligere 100kr af. De i det blødestede skind, de er så lækre at have på, det er helt vildt, og så er de jo både pastel og metalic. Vi skal nok blive gode venner.  Det andet par er også i læder og så var de sat ned til sølle 59kr - kup! De har en rigtig god højde og så er de ikke for spidse. Eller også virker det bare sådan, fordi de er så åbne foran, de er i hvertfald pæne og så udfylder et tomrum i skosamlingen. Haps haps haps blev der sagt.
5 kommentarer:

 1. Lækre køb og så til den pris! Er sikker på du bliver glad for begge par.

  SvarSlet
 2. Rigtigt fine køb. God fredag!

  SvarSlet
 3. Betina: ja, det var et kup. tak, jeg tror også jeg kommer til at bruge dem meget.

  Beam: ja, de er jo fra din favorit ;) I lige måde :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Eksamensangst er en bitch, been there.

  Så kæmpe tillykke med 7'eren og hold da op for nogle kup du har gjort i Zara, det er da en besparelse man kan forholde sig til.

  SvarSlet
 5. Tak, det er nemlig en bitch. Jeg var helt overrasket over at få syv, fordi jeg helt har mistet fornemmelsen for, hvordan det er gået under eksamen. Ja, det er rigtige udsalgskøb, jeg holdt faktisk ret meget igen ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.