søndag den 29. januar 2012

Nye sager

Nu er det så småt ved at være slut med udsalg, og jeg er derfor begyndt at kigge efter nye sager. Jeg har faktisk ikke den store shoppetrang for tiden, men jeg er også blevet godt mættet med udsalgskøb hele januar, og så er der jo også min maks grænse, der sætter en stopper for mange køb. Alligevel er det lykkes mig at finde nogle ting at sukke efter.

 Clutchen er i sort ruskind med krokopræg, og det er jo et rent kinderæg for undertegnede, clutch, ruskind og kroko - tjek, tjek og tjek :) Den er fra Asos og står i £30. Glimmersandalerne kommer jeg nok til at lave selv. Jeg har ihvertfald noget pænt glimmer der skal på en eller anden form for sommersko, men hvis ikkejeg skulle ud i noget DIY, så ville disse sandaler fra Topshop være lige i øjet, de koster £45. Kjolen bliver jeg bare i forårshumør af og så er den fra H&M og koster 179kr, så den er ihvertfald inde for rækkevidde. 

Nu står den på lejlighed, den bliver altså fin når vi bliver færdige. 


Billeder fra topshop.com - asos.com - hm.com

6 kommentarer:

 1. Fine ting! Særligt sandalerne er lækre. Jeg overvejer lidt om jeg skal have et nyt par i år, men jeg har egentlig et par som stadig lever i bedste velgående selvom det vist nok bliver deres fjerde sommer, og så er jeg egentlig ikke så glad for flade sandaler, når det kommer til stykket. Jeg er vist mere til ballerinaer.

  Jeg elsker printet på kjolen, men synes ikke umiddelbart at stoffet var noget at råbe hurra for.

  SvarSlet
 2. sandalerne er super fine. måske man skulle vove sig ud i et DIY. :)

  SvarSlet
 3. Fed blog. :)

  Kram
  Camillajb.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Uh nogle fine glitter sandaler. Tasken er godt nok også lækker. Gode køb :-)

  -Julie
  www.99dresses.dk

  SvarSlet
 5. Jeg har kigget på den fine kjole så mange gange. jeg burde købe den hjem og bruge den med gamacher nu og bare ben til sommer ;)

  SvarSlet
 6. fine sommer sager!
  Jeg længe endnu mere nu - efter at kunne smutte i en luftig kjole og fine sandaler ;-)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.