mandag den 6. februar 2012

Til salg

Jeg har slet ikke haft rigtig tid tid bloggen, til gengæld har jeg ryddet lidt op, hvilket selvfølgelig også betød en bunke tøj, som jeg ikke får brugt, men som er for godt til at smide ud. Det meste er købt billigt og noget af det er brugt (men har altså stadig god brug i sig) og jeg synes det er lidt for meget tid/arbejde at tage billeder af ting til 30kr/50kr stykket, så nu har jeg lavet tre poser til hver 250kr stykket eller 650kr i alt  begge dele eksklusiv porto - tøjet kan også hentes på nørrebro. Hvis der er noget bestemt du kunne tænke dig, kan vi nok godt finde ud at det. Læg en kommentar eller smid en mail til discountliv@gmail.com , hvis du ønsker at købe, det er først til mølle.

Første pose er i str m/38 og indeholder bl.a. en Kate Moss for Topshop kjole (stadig med mærke) og en læderjakke (med defekt lynlås). I alt 8 stk tøj.

Anden pose er i str 40 (enkelte i str 42 og large), den indeholder bla. en ubrugt American Apparel Interlock pencil skirt, en ruskinds bomber jakke og H&M Concensius kjole. I alt 9 stk. tøj.

Tredje pose er i small + 38 (lille) og indeholder bl.a. en Sonia Rykiel + H&M kjole, en læder bomber jakke samt en cool threadless t-shirt.  I alt 9 stk tøj.8 kommentarer:

 1. Det der leopardplettede på første billede, hvad er det? :)

  SvarSlet
 2. Det er altid rart at få ryddet lidt op i sit tøj. :-D

  SvarSlet
 3. Kan du ikke tage nogle flere billeder af tøjet hvor det er tydeligere at se hvert stykke?

  SvarSlet
 4. Ja, flere billeder, ville gøre det lidt nemmere:)

  SvarSlet
 5. Hej,
  Jeg tænkte på om du stadig har den hvide lædervest fra H&M's FAA-kollektion? Og om du måske er interesseret i at sælge den, hvis du har? Jeg leder efter den og kom i tanke om du havde vist den her på bloggen!
  MVH Louise

  SvarSlet
 6. hej Vibeke,

  Jeg kan se at du stadig har min gamle link på din blog liste :-), men jeg er flyttet hvis du stadig kigger forbi. Flyttet hertil www.thetiger.dk

  Kig forbi :-)

  /Chau

  SvarSlet
 7. Jeg er meget interesseret i pose nr 2.
  Hvad er prisen for den? :)

  SvarSlet
 8. Hej!

  Har du ikke en e-mail adresse el. lign hvor man evt. kunne kontakte dig vedr. din blog? Har muligvis et tilbud du kunne være intesseret i forbindelse med din blog!

  Alternativt kunne jo du smide mig en mail på Instaflows@yahoo.dk

  Håber på at høre fra dig!

  Kh!

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.