torsdag den 14. juni 2012

Tilbage - nu på discountliv.dk

Hej!

Det er længe siden, som det første kan jeg fortælle, at jeg er i gang med at flytte over på www.discountliv.dk, så det er der I skal læse med fremover.

Jeg har holdt lidt pause der var bl.a. en flytning og noget sygdom(ikke noget dødalvorligt, det tog bare lidt tid at finde ud af, hvad det var) der har taget al overskudet. Ingen af tingene er overstået, der skal fx stadig laves køkken, og jeg render rundt og har en del smerter for tiden, men lysten til at blogge er tilbage - måske pga. mit seneste udsalgskup fra i tirsdags. Jeg har så besluttet at blogge fra mit eget domæne fremover, så fra nu af kan jeg findes på www.discountliv.dk. Derudover har jeg endegyldigt besluttet at gøre min blog reklamefri, gamle indlæg bliver ikke slettet, men alle nye indlæg vil ikke indeholde et gran reklame.

Jeg er ikke færdig ovre på mit eget domæne, men det bliver der tingene sker, så skynd jer derover og se det nye udsalgskup  - jeg glæder mig til at se jer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.