fredag den 23. marts 2012

Sko, sko, sko og sko
I fredags, da jeg var ude og kigge i butikker med mine veninder, Mormor og Solsikken, var jeg super hellig og sagde, at jeg ihvertfald ikke skulle købe noget, for mine penge skal bruges i New York til sommer. Det virkede så ind til i mandags, hvor jeg faldt over ovenstående på the Outnets udsalg. Jeg har ledt efter noget lignende i et stykke tid, og da de var sat ned fra1300+ til 340kr inkl fragt så blev de altså bestilt og i går kom de så. De er helt perfekte, god højde, sidder som de skal, bløøøød sål og så er der både lak og ruskind. De er også bare mit fjerde par sko på tre måneder, det var ellers meningen at jeg skulle holde igen. I det mindste købte jeg ikke de Alexander Wang sandaler jeg også sukkede efter.

Hvad jeg har at sige til mit forsvar?  Hmm, jeg vil ikke undskylde mine køb, for så skulle jeg ikke have købt dem. Til gengæld har de fire par sko tilsammen kostet under 740kr (mod knap 2900kr før) og så er de alle sammen i skind og rimelig klassiske og rigtig fine, men jeg kan vist godt se at det er slut med sko.

Der er heller ikke mulighed for at synde i weekenden, for der skal der sætte glasvæv op i den nye lejlighed, faktisk har jeg lige købt 200 meter glasvæv og 48 liter vævklæber, åh ja, jeg forstår rigtigt at bruge penge
1 kommentar:

  1. Tænk engang hvis 3D printer slår igennem som hver man eje. Så vil du kunne lave dig selv et par nye sko hver dag :-)

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.