lørdag den 10. marts 2012

Fine fine sager

Billeder fra zara.com  - topshop.comDer er to sager jeg ikke få øjnene fra. Den ene er smukke clucht fra Zara i lys ruskind og sort lak, sikke nogle modsætninger! Den er fantastisk. Det andet jeg ikke få øjnene fra French Sole og i falsk struds men ægte skind. Jeg synes ballerinaerne er så cool, og jeg er overbevist om, at jeg får fat i noget struds ægte eller ej i år. Begge sager er dog uden for rækkevidde og virkelig ikke ting jeg mangler, men så er det jo godt, jeg har billederne, jeg kan savle lidt over ;) 

3 kommentarer:

  1. Den er ret fed den clutch.. hvis jeg kunne finde ud af at gå med clutch, var den røget på ønskelisten. Det er virkelig en cool sammensætning af materialer! (:

    SvarSlet
  2. Det ser virkelig godt ud:)

    SvarSlet
  3. Good job with the whole post! Thank you!

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.