søndag den 15. marts 2009

DIY liste

Jeg har så mange idéer til ting, jeg gerne vil lave. Så nu vil jeg lave en lille idéliste, både så jeg ikke glemmer noget, men også så der er større chance for, at jeg får det gjort.

- Hvid t-shirt med sorte pailletter. Der skal sorte paillettter over det hele!

- En bodychain. Jeg har tænkt på dem længe, og da jeg så Kia fra Fierce og fattig på SU's indlæg, kom jeg i tanke om det igen.

- En form for tørklæde a la Alexander McQueen på dette billede. Jeg tror det kunne var fedt i hvidt til foråret. Men jeg får det nok først lavet til efteråret, og der ville sort være fint. Jeg regner med, man kan bruge noget tubestrik, så det ikke kræver for meget arbejde.


style.com- Jeg tror også der skal bleges noget. Det kribler lidt i fingrene efter det.

- Så skal jeg have sat nitter på min nyindkøbte vest. Jeg havde egentlig besluttet mig for, at der skulle paillettter på, men så prøvede jeg lige at lægge nogle nitter på, og så vandt de altså.

- Der skal også nitter på de der støvler. Så jeg skal have købt nogle flere. Og så er det vist også snart slut med nitter, så jeg ikke bliver træt af dem.

-Jeg skal også lave nogle "tryk". Jeg har sådan noget maling man tegner på plastik, og så kan det stryges på stof, når det er tørt. Det skal der også eksperimenteres med.

- Desuden jeg set en blog, hvor man tegnede mønstre på strømpebukser, og den idé er jeg også ret vild med. Jeg kan desværre ikke huske, hvor jeg så det...

2 kommentarer:

  1. Ved ikke om det er denne du mener :)

    http://whynotblog.dk/?p=2157

    SvarSlet
  2. Nej, det var desværre ikke den. Der var ikke klippet i dem, kun tegnet. Men det kunne da også være et DIY projekt :)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.