mandag den 30. marts 2009

Gået i sort.

I dag er jeg helt i sort. Måske ikke i sig selv en særlig stor udfordring, men læg mærke til velourshortsene. Jeg har normalt en uniform, der hedder kjole, cardigan, bælte og strømperbukser. En sjælden gang sker det er kjole bliver skiftet ud med nederdel. Det gode ved uniformen er, at jeg aldrig har tøjkrise. Det er bare blevet lidt kedeligt. Så nu vil jeg gøre noget ved det. En anden ting er ved shortsene er, at mine lår ikke er min yndligs del af kroppen, så derfor er det også lidt grænseoverskridende. Jeg tror, en masse kæder a la denne kunne pifte outfittet en del op, så dem må jeg have fat i. Det havde nok gjort noget godt for mine ben, hvis jeg havde haft noget med hæl på, men så skal jeg nok vænne mig lidt mere til de korte shorts.


Alt tøjet er fra H&M og lakskoene er fra Føtex. Jeg regnede for resten lige ud at sko + tøj tilsammen har kostet mig ca. 340 kr, så kom ikke og sig at jeg er dyr i drift ;)
PS. Ja, sådan ser jeg ud i virkeligheden.

6 kommentarer:

 1. Mmmmhmm, velourshorts.. Det må jeg ha! :)

  Artiklen som Søren Storm har skrevet er oppe igen:
  http://www.dseneste.dk/index.php/blogs/gennembrud-for-danske-modeblogs/

  Og denne her:
  http://digitaletanker.dk/2009/03/28/danske-modeblogs-%E2%80%93-pa-vej-mod-svenske-tilstande/

  God dag. Kia.

  SvarSlet
 2. Så synes jeg, du skal undersøge, om der er flere tilbage i H&M divideds udsalg, for der er de købt til 29,75kr :)

  Tak, dem må jeg få læst.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Jeg har kigget på dem før.. :) Vidste ikke at de var på udsalg.. Det må jeg lige undersøge. Artiklerne er rigtig god læsestof og ham der Søren er altså ret klog..

  SvarSlet
 4. Ih, godt at se dig "irl". Jeg overvejer også om shorts-look holder - er ikke vildt glad for mine små, muskuløse ben, men det ser nu lidt sødt ud med shorts om vinteren/foråret. (Og sommer selvf.)

  SvarSlet
 5. Det er jeg da glad for. Ja, jeg var heller ikke helt glad for det, men jeg fik faktisk vænnet mig meget til det i løbet af dagen. Det ser nemlig sødt ud.

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. Jeg har også de lak/plastic sko fra Føtex! Fik dem for DKK 25,- og er superglad for dem :-)

  Eva

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.