fredag den 10. april 2009

Is og Tulip hem vest

I dag var kæresten og jeg nede og købe is hos Paradis-is og nyde det dejlige vejr. Jeg havde min hvide tulip hem vest fra Topshop på samt læderjakke og strømpebukser fra H&M, ballerinaer fra Primark og taske fra Gina Tricot. Jeg tror altså, jeg kommer til at bo i de to tulip hem vests hele sommeren.

6 kommentarer:

 1. Jeg kommer også til at bo i mine tror jeg.. Overvejer også at købe i farver.. Hmmm :)

  SvarSlet
 2. Åh, jeg overvejer så meget at købe andre farver. Gad vide om man kan få for mange, og hvor den grænse ligger? De er bare så enkle og fine (og billige).

  - Vibeke :)

  SvarSlet
 3. Jeg synes at man har ret til at eje mindst 4-5 stykker... hehe.. de kan jo styles så forskelligt og de er bare så lækre at have på :D

  SvarSlet
 4. Nu når den er hvid, hvad har du så indenunder?

  ps. amazing blog med fede tips (;

  SvarSlet
 5. Hvor ser du fin ud! Jeg gramsede selv på den forleden, men tror ikke den vil passe til mit korpus.
  Var isen god? ;o)

  SvarSlet
 6. @ Maria: Skal vi ikke sige 5? Jeg har nemlig tre i kikkerten. De kan nemlig styles virkelig forskelligt!

  @Emma: Jeg har en sort lang tank indenunder, men skal have skaffet mig en hvid i stedet. Mange tak skal du ha' :)

  @Beam: Tak :) Hmm, jeg plejer at gå efter ting med talje, men her lavede jeg altså en undtagelse. Og isen var god, som altid... ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.