mandag den 22. juni 2009

3 x ZebraZebraen er jo et meget fashionabelt dyr for tiden og jeg skulle da også hen og hilse på dem i går i zoologisk have, de er meget smukke.
Jeg blev selvfølgelig inspireret til mit tøjvalg i dag, så jeg har min elskede zebradagt fra H&M på. Derudover har jeg cardigan,ballerinaer og armbånd(det store) på også fra H&M, samt min taske fra Gina Tricot. På neglene har en neglelak fra GoshDen sidste zebra er mine forældres zebragyngestol, som de snart har haft i en del år, men den er jo meget aktuel lige nu. Det kunne blive kitsch, men fordi resten af stuen er stille og rolig, fungerer det ret godt.


2 kommentarer:

  1. Din gyngestol den er da fantastisk! Er det ikke en designer en som du har fået betrukket. Jeg mener at den kommer fra Fredericia Furniture. Kan bare ikke huske navnet på stolen. Jeg ønsker mig sådanne en... :-)

    SvarSlet
  2. Det er ikke min, men mine forældre, men ja, det er vist sådan en designer en, min mor har fået betrukket. Jeg er også ret vild med den

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.