onsdag den 24. juni 2009

Iført årets sommerkjole

Jeg er sikker på, at jeg kommer til at bo i denne kjole hele sommeren, den er så nem og så sommerlig, og så synes jeg også den sidder rimelig godt. Den er fra H&M og har kostet 129kr, så endnu et fatastisk fund fra H&M (Meget af mit tøj er derfra - rigtig meget).
Om lidt smutter jeg ud af døren for lige at nå lidt indkøb, og så har jeg en aftale med Kia fra Fierce og Fattig på su, og det glæder jeg mig til. Det bliver også meget rart at se et andet menneske, for jeg er fuldt optaget af at lave eksamensprojekt, og jeg tænker ikke på andet (jeg tør ikke engang læse blogs, de tidsrøvere!). Jeg skulle gerne være færdig på fredag, og så står den på Roskilde. Det bliver så dejligt. Jeg savner lidt at blogge og alt det her hører til, men det vil jeg forhåbentlig have tid til, når jeg engang kommer til Århus igen. Jeg håber, I andre nyder det gode vejr lidt mere, end jeg gør.

6 kommentarer:

 1. den kjole har jeg også og elsker den! og selvom den er så mønstret kan den styles på mange forskellige måder.

  SvarSlet
 2. Så sødt outfit! Må jeg spørge hvor halskæden er fra? :)
  /Clara

  SvarSlet
 3. Betina: ja, den kan den nemlig :)

  Clare: Altså selve kæden er bare fra H&M, men bladet (som du nok er interesseret i) er fra Beadhouse, der ligger lige omkring isreals plads. Det kostede ikke så meget, og selvom det er lang tid siden, jeg købte det, så er jeg næsten sikker på, at man stadig kan få noget lign.

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Ah super... det er jo en genial forretning til diy-supplies ;)
  Mange tak :)

  SvarSlet
 5. Ja du ser rigtig skøn ud i den kjole :)

  /Mette

  SvarSlet
 6. Mette, årh tak :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.