mandag den 6. juli 2009

Jeg er i live!

Ja, det tror jeg jeg ihvertfald. I går kom jeg hjem fra Roskilde, ihvertfald sidder jeg i lejligheden i Århus nu. Jeg havde helt glemt, hvor mærkeligt det er at komme tilbage til virkeligheden. Det hele skal lige på afstand nu, mens jeg kommer til mig selv igen, og vænner mig til ting som rene toiletter, at være indendørs og manglen på støv og øl. Jeg glæder mig meget til at blive opdateret på blog- og modeverdenen, men lige nu virker det der internet alt for high tech. Kender I det at det hele føles fremmed, også selvom man kun har været væk i to uger?

3 kommentarer:

  1. jeg kender det alt for godt. Altså da jeg var i Milano i tre dage, kunne jeg slet ikke finde mig til rette hjemme før efter nogen dage. Weird.

    SvarSlet
  2. Anna: Ja det er mærkeligt, vi er vist nogle vanedyr ;)

    Brigitte: Tak! :)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.